Zbog Murinja šest godina nije gledala fudbal, ali sada ponovo uživa

09.07.2021

10:20 >> 10:21

0

Sećate li se doktorke na koju je Žoze besneo?

Zbog Murinja šest godina nije gledala fudbal, ali sada ponovo uživa
Copyright Eva Karneiro, Eden Azar, Profimedia

Sećate se Eve Karneiro? Doktorka Čelsija bila je jedna od zvezdi tima, iako nije igrala, ali je posle svađe i incidenta sa Žozeom Murinjom napustila klub i praktično nestala iz javnosti. 

Njoj je trebalo šest godina da prevaziđe tu svađu, punu ružnih reči, uvreda i pretnji. Tada je javno rekla da mora da se odmakne od fudbala, a prestala je da gleda utakmice i na televiziji. 

Sada ipak uživa u fudbalskim mečevima, a za to može da se zahvali Evropskom prvenstvu. 

– Trebalo mi je samo šest godina, ali konačno ponovo uživam u fudbalu! Hvala vam – napisala je ona posle polufinalnih utakmica Engleska-Danska i Španija-Italija. 

Podsetimo, sve se desilo u prvom kolu sezone 2015/16. Čelsi je igrao protiv Svonsija, a u nadoknadi vremena je pao Eden Azar. Karneriro i tadašnji prvi fizioterapeut odmah su utrčali u teren da mu pomognu. 

To, naravno, znači da je Azar morao da napusti teren i da sačeka da mu sudija dozvoli da se vrati. Murinjo se iznervirao i posle meča rekao da svako u timu “bez obzira da li je lekar ili sekretar mora da razume fudbal”. 

Posle toga joj nije dozvolio da sedi na klupi na utakmicama, niti da prisustvuje treninzima. Ona je šest nedelja kasnije napustila klub. 

– Teško je proći kroz ono što sam ja morala da prođem. Prošla sam vrlo težak period, ali nije me slomilo. Moglo bi se reći da sam morala da se sklonim od fudbala. Morala sam da se koncentrišem na to da ponovo budem lekar i da nisam stalno pod svetlima reflektorima – rekla je nedavno Karneiro. 

Podsetite se kako je to izgledalo: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike