Završen košmar Nedovića: Urađeno je „milion“ testova i svi su pokazali u jednom pravcu – na teren!

26.08.2021

18:32 >> 19:00

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac konačno dobio dozvolu da počne s treninzima

Završen košmar Nedovića: Urađeno je „milion“ testova i svi su pokazali u jednom pravcu – na teren!
Copyright Nemanja Nedović foto: Profimedia

Košmarnih pet meseci je iza Nemanje Nedovića. Jedan od najboljih košarkaša Panatinaikosa prošle sezone zbog problema s virusom korona skoro pola godine nije smeo da se vrati na parket, ali je pre dva dana dobio vesti koje su svi s nestrpljenjem očekivali.

Srpski reprezentativac od ponedeljka može da trenira punom parom!

S obzirom kroz šta je prošao poslednjih meseci, čelnici Panatinaikosa nisu želeli ništa da prepuste slučaju, pa su, kako pišu grčki mediji, Srbina naterali da uradi sve moguće testove koji potoje, kako bi bili apsolutno sigurni da su posledice virusa korona prošlost.

Na zadovoljstvo svih, a pre svega nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde i Golden Stejta svi rezulati su dali identičan rezultat, pa su doktori dali Nedoviću zeleno svetlo da se u potpunosti integriše u rad ekipe.

Pročitajte još

Podsetimo, zbog navedenih problema Nemanja nije mogao da pomogne reprezentaciji Srbije na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre, što je, između ostalog, jedan od razloga neuspeha „orlova“, koji su najveće plantarno sportsko takmičenje pratili putem TV prijemnika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike