Zaleđeni "Ćair" čeka Zvezdu

12.02.2021

13:33

0

Autor: D. B.

Crveno-beli sutra igraju protiv Radničkog u Superligi

Zaleđeni "Ćair" čeka Zvezdu
Copyright MN Press

Pred Crvenom zvezdom je veliki izazov. Crveno-beli stižu u Niš gde će sutra u 21. kolu Superlige igrati protiv Radničkog. Osim objektivnog kvaliteta tima koji sa klupe vodi Vladimir Gaćinović, na ruku beogradskom timu nikako neće ići i činjenica da je se očekuje temperatura u minusu.

To je nešto na šta ne možemo da utičemo. Svakako da to nije dobro za samu igru, pošto će teren verovatno biti zaleđen, ali kako nama tako i njima. Pre odlaska na pripreme u Tursku smo imali nekoliko treninga na zaleđenom terenu ovde u Nišu, tako da otprilike znamo šta nas čeka. To su stvari koje ne treba da nas opterećuju. Fudbal se igra u različitim uslovima, a na nama je da budemo maksimalno fokusirani, da damo i više od realnih mogućnosti i pokušamo da napravimo iznenađenje – tvrdi trener Radničkog Vladimir Gaćinović.

O rivali govori sa mnogo poštovanja.

Oni su svoj kvalitet pokazali igrama u Ligi Evrope, gde su uspeli da prezime i sigurno je da ovde dolaze kao favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe, pokušaćemo da nametnemo našu igru, da budemo brzi, jaki u duelima, odgovorni na svim delovima terena i da tako ispunimo očekivanja i dođemo do pozitivnog rezultata.

Nišlije će biti oslabljene za dvojicu bivših Zvezdinih fudbalera – Nenada Gavrića, koji ima četiri žuta kartona i povređenog Aleksandra Kovačevića.

Pročitajte još

To su mnogo važni igrači za naš sistem, ali koga nema bez njega se mora i može. Vraćaju nam se Dušan Pantelić i Nikola Aksentijević, koji su preskočili utakmicu protiv Metalca, u konkurenciji za sastav je i novopridošli Filip Marković, tako da ćemo imati dovoljno aduta kojima možemo ugroziti Crvenu zvezdu – tvrdi Gaćinović.

Duel u Nišu zakazan je za subotu u 15.30 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike