Vojvodina pred velikim ispitom: Najteži protivnik stiže u Novi Sad

04.08.2021

10:43

0

Autor: Milan Nastić

Trener Novosađana Slavoljub Đorđević svestan da je LASK izuzetno kvalitetna ekipa

Vojvodina pred velikim ispitom: Najteži protivnik stiže u Novi Sad
Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine sutra (19.00 TV Arena) u kvalifikacijama za plasman u grupnu fazu Lige konferencije igra protiv izuzetno jakog protivnika.

U pitanju je LASK, tim koji je bio najprijatnije iznenađenje austrijskog šampionata prošle sezone, a sa iste ambicije imaju i ove.

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević svestan je da im u goste dolazi stabilna ekipa, koji su prethodnih dve sezone imali značajanu ulogu u Evropi.

Pročitajte još

– LASK je stabilan evropski klub, koji ima sjajne rezultate u protekle dve godine u Evropi. Pretprošle sezone su ispali u osmini finala Lige Evrope od Mančester Junajteda, prošle im je falio bod da prođu grupu. LASK ima ozbiljan igrački kadar, igraju direktan fudbal, dosta trče i fizički su jaki i disciplinovani. Njihovo najopasnije oružje je što igraju kao tim, nema individualaca. Napadaju sa velikim brojem igrača, najčešće u formaciji 3-4-3, nekada 3-5-2 – rekao je Slavoljub Đorđević.

On je potom potvrdio da Miljan Vukadinović i Mihajlo Nešković treniraju sa ekipom, ali da neće biti u konkurenciji za ovaj meč, ali da su ostali momci odmorni i spremni.

– Uspeli smo da odložimo utakmicu u Lučanima i to nam je pomoglo da oporavimo neke igrače koje su igrali roviti protiv Panevežisa, tu pre svega mislim na kapitena Čovića. Sa nama treniraju i Vukadinović i Nešković, ali oni neće biti u sastavu za ovaj meč. Očekujem da dođe što više publike, da podrže ove momke, učinićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat – zaključio je Đorđević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike