Virtus pobedio, Marković se povredio

01.11.2020

19:11

0

Autor: M. R.

Ekipa iz Bolonje posle preokreta slavila protiv Venecije - 83:68

Virtus pobedio, Marković se povredio
Copyright MN Press

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su Veneciju posle preokreta na gostujućem terenu – 83:68. Prvo poluvreme je proteklo potpuno u znaku domaćeg tima, koji je imao i dvocifrenu prednost. Virtus je održavao u igri odlični Stefan Marković, ali je do preokreta došlo u trećoj četvrtini baš posle njegovog izlaska iz igre zbog povrede desnog lakta. Momci iz Bolonje su popravili igru u odbrani i potpuno iskontrolisali meč u drugom poluvremenu, posebno u četvrtoj deonici tokom koje su dozvolili protivniku da postigne samo šest poena, naspram njihovih 22.

U ekipi koju sa klupe vodi bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević najefikasniji je bio Kajl Vims sa 16 poena i četiri skoka. Bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković je do izlaska sa parketa skupio 14 poena, tri skoka i jednu asistenciju, a kapiten našeg nacionalnog tima Miloš Teodosić je dodao 11 poena uz osam uspešnih dodavanja. U poraženom sastavu bolji od ostalih bio je Stefano Tonut sa 24 poena.

Posle šest utakmica u domaćem prvenstvu Virtus ima četiri pobeda i dva poraza, baš kao i Venecija. U narednom kolu ekipa iz Bolonje igra protiv Brindizija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike