Da li je ovo Cicipas isprozivao Nadala? Nespreman osvaja grend slem turnire, većina igrača to ne bi mogla!

27.06.2022

06:14

0

Autor: 24sedam

Najbolji grčki teniser uz veliku dozu sarkazma pričao o legendarnom Špancu

Da li je ovo Cicipas isprozivao Nadala? Nespreman osvaja grend slem turnire, većina igrača to ne bi mogla!
cicpas - Copyright Profimedia

Velika se polemika već podugo vodi u teniskim krugovima, a tema su povrede i nastupi Rafaela Nadala.

Nemali broj je onih koji sumnjaju u metode legendarnog Španca, a među njima je čini se i najbolji grčki teniser Stefanos Cicipas.

I baš njega su na konferenciji za medije pred početak Vilmbldona pitali o Rafi. Deluje da je odgovor bio obojen gorčinom i sarkazmom.

Tanjug/AP
 

- Sam nam je ispričao da je u Parizu imao mnogo problema sa stopalom, ali ga to nije zaustavilo na putu ka osvajanju 14. trofeja - počeo je Cicipas, pa nastavio:

- To je sjajno. Mislim da smo navikli na to da Rafa nije spreman da igra, a da osvaja grend slemove i turnire. Mislim da njegovi rivali moraju da budu mnogo oprezniji. Kada kaže da ne može da igra i da ima probleme sa stopalom, tad je najopasniji. To je na neki način obrnuta psihologija.

 

 

Istakao je zatim Cicipas da izuzetno poštuje svog kolegu iz Španije, ali je ostavio mnogo prostora za tumačenje njegovih izjava. Može se shvatiti da je zaista tako, a može se i "slušati između redova".

Zaista poštujem ono što je uradio na Rolan Garosu, igrajući sa takvim stopalom. Mislim da je bilo i slomljeno. Ponekad deluje da je besmrtan. Mečevi, taj intenzitet, kada je toliko neprijatno... Većina igrača ne bi mogla da se takmiče u takvim uslovima - zaključio je Grk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike