Nole rivalima poslao jasnu poruku pred Vimbldon! Ubedljivo otvorena sezona na travi!

22.06.2022

16:31

0

Autor: 24sedam

Srpski as preslišao Feliksa Ože Alijasima

Nole rivalima poslao jasnu poruku pred Vimbldon! Ubedljivo otvorena sezona na travi!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odlučio je da pošalje poruku svim rivalima pred Vimbldon. U svom prvom meču na travi ove sezone, Nole je preslišao Feliksa Ože Alijasima – 6:2, 6:1.

Srpski as i kanadski teniser sastali su se na egzibiciji „Đorđo Armani Tenis Klasik“, a londonska publika imala je priliku da nasluti u kakvoj formi Đoković stiže u „Ol Ingland klub“.

Šta misle o pobedi Noleta najbolje kladionice u Srbiji?

Deveti teniser sveta nije imao nikakvu šansu protiv Noleta, koji je i u kritičnim momentima pokazao fantastičnu psihološku stabilnost, pa je na nešto više od sat vremena počistio Kanađanina sa terena.

Đoković je već u prvom gemu na meču oduzeo servis rivalu, koji je potom u naredna dva Novakova seris gema propustio ukupno pet brejk lopti. Kazna je usledila brzo, pošto je Nole u sedmom gemu napravio još jedan brejk i potom bez mnogo drame priveo set kraju.

Slična slika viđena je i u drugom delu duela. Srbin je oduzeo Feliksu servis u trećem i petom gemu, stigao ubrzo do ogromnih 5:1, da bi se odlučujući poen na meču završio duplom servis greškom kanadskog tenisera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike