"Verujem da možemo da napravimo velike stvari"

14.04.2021

15:36 >> 17:06

0

Autor: M. R.

Održana konferencija za medije pred utakmice baraža za SP protiv Slovačke

"Verujem da možemo da napravimo velike stvari"
Copyright Promo/RSS

Misli rukometašica Srbije usmerene su trenutno samo na pripremu duela sa Slovačkom. Naša selekcija će 17. i 21. aprila u dvomeču sa ovim timom pokušati da izbori mesto na Svetskom prvenstvu koje se u decembru održava u Španiji. Nacionalni tim je na okupu od ponedeljka, a prvi treninzi su izazvali osećaj zadovoljstva kod novog selektora Uroša Bregara.

Pročitajte još

– Sve igračice su na visokom nivou, imaju veliku želju i volju i verujem da možemo da pravimo velike i dobre stvari. Istina je da imamo nekih zdravstvenih problema, Trifunović ne putuje sa nama, ali sve ostale igračice su spremne. Sa velikim oprimizmom očekujemo ove utakmice i jedva čekamo da počne – istakao je slovenački stručnjak Uroš Bregar.

Predsednica RSS Milena Delić je objavila početak nove epizode u srpskom rukometu.

– Krećemo u novo poglavlje nakon neuspeha u kvalifikacijama za OI i isteka četvorogodišnjeg ugovora bivšeg selektora, gospodina Obradovića. Morali smo da tražimo novo rešenje. Uroša Bregara poznajem dugo i pratim njegov rad, pri prvom kontaktu smo lako došli do zajedničkog dogovora na obostrano zadovoljstvo. Osetila sam njegovu želju da prihvati vođenje naše selekcije. Iako mlada osoba, poseduje veliko trenersko iskustvo, kako u radu u Krimu, gde je već godinama učesnik Lige šampiona, tako i u reprezentaciji Slovenije. Mislim da je neko ko prati evropske trendove i to će pokušati sad da primeni i na našu selekciju – zaključila je Milena Delić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike