Unajmio obezbeđnje: Najboljem engleskom golmanu prete smrću

28.10.2020

10:25

0

Autor: Milan Nastić

Čuvaju ga 24 sata

Unajmio obezbeđnje: Najboljem engleskom golmanu prete smrću
Copyright Tanjug/(Peter Byrne/Pool via AP)

Golmanu Evertona Džordanu Pikfordu pretili su smrću zbog čega je morao da unajmi obezbeđenje da vodi računa o njemu i njegovoj porodici 24 sata.

Ova cela ludnica oko čuvara mreže engleske reprezentacije krenula je od kako je povredio najboljeg igrača Liverpula Van Dajka zbog čega je za Holanđanina najverovatnije završena sezona.

Pikford od tog meča konstatno dobija pretnje protivničkih navijača, i prema pisanju engleskih medija, on se najviše plaši za svoju porodicu.

Virdžil van Dajk je oštetio prednje ukrštene ligamente desnog kolena i zbog toga će morati na operaciju. Britanski mediji tvrde da nije došlo do kidanja, ali činjenica da mora „pod nož“ vrlo verovatno znači da je za njega sezona završena.

Inače, obezbeđenje je postavljeno i ispred njegove kuće koja vredi oko tri miliona evra, a svi u kući moraju da se klone društvenih mreža kako ne bi objavili neke stvari koje će da im još više otežaju situaciju.

Podsetimo, da je Van Dajk povređen u derbi meču između Evertona i Liverpula kada je Pikford grubo startovao na defanzivca “crvenih”. Holanđanin je odmah zatim morao na operaciju ligamenta, što je revotiralo navijače “crvenih” i od tada kreće agonija engleskog čuvara mreže.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike