U Zvezdi i dalje ne otkrivaju ko je vređao Ibrahimovića

16.04.2021

10:53

0

Autor: D. B.

Sportski direktor crveno-belih ne zna ko je čovek zbog koga je UEFA kaznila klub

U Zvezdi i dalje ne otkrivaju ko je vređao Ibrahimovića
Copyright MN Press

Ko je odgovoran što će Crvena zvezda prvi meč sledeće sezone na evropskoj sceni, u kvalifikacijama, gotovo je izvesno, za plasman u Ligu šampiona, igrati bez publike? Ko je čovek koji je crveno-bele koštao i 30.000 evra.

Iako je Zvezda najavila odmah posle utakmice da će uskoro objaviti ime i prezime nekulturnog pojedinca koji je sebi dao za pravo da vređa Zlatana Ibrahimovića.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gostovao je u jutarnjem programu K1 televizije u kojima je najavio dolazak mnogo dobrih igrača tokom leta, ali nije otkrio i ko je čovek koji je Zvezdi napravio ogroman problem.

MN Press

Iskreno jeste, jer se desio prema Ibrahimoviću koji je dosta dobar momak i osvedočeni prijatelj naše zemlje, mnogih igrača, Novaka Đokovića, koji se uvek lepo izražavao kada je u pitanju Srbija. On nije ovo zaslužio, a niko nije zaslužio ovako nešto, jer fudbal je sport koji spaja i nikome ne ide u prilog da priča takve stvari, jer su one stvarno besmislene – objasnio je Mrkela.

Suočen sa pitanjem voditeljke Jovine Joksimović da li se ne zna ko je to uradio.

Dobro, pitanje je ko je to uradio. Na ovim utakmicama dozvoljeno je prisustvo nekih ljudi. Dozvoljeno je da budu novinari i da bude po pedesetak ljudi i sa obe strane i iz Zvezde i iz Milana, tako da je pitanje ko je to uradio.

Pročitajte još

Na konkretno pitanje “Znači ne zna se ko je to uradio?”

Ne, ne – potvrdio je Mrkela.

Gotovo neshvatljivo kada se zna na stadionu “Rajko Mitić” postoje kamere, da je bio ograničen broj gledalaca na meču…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike