U noći velikog slavlja u Parizu gazda PSŽ je poslao zvučnu poruku Nejmaru i Mbapeu

13.04.2021

22:36

0

Autor: Adam Štulić

Naser Al Kelaifi jasno je stavio do znanja najvećim zvezdama svog kluba šta očekuje od njih

U noći velikog slavlja u Parizu gazda PSŽ je poslao zvučnu poruku Nejmaru i Mbapeu
Copyright Profimedia

U noći velikog slavlja u Parizu, sa “Parka prinčeva” je odjeknula snažna poruka vlasnika PSŽ Nasera Al Kelaifija najvećim zvezdama svog tima Kilijanu Mbapeu i Nejmaru.

“Sveci” su u utorak uveče u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisali branioca titule minhenski Bajern, a prvi čovek kluba jasno je stavio do znanja sjajnom tandemu šta od njih očekuje.

– Mnogo smo uložili u ovaj klub kako bismo osvojili Ligu šampiona i sve trofeje koji su u igri. Nejmar i Kilijan nemaju izgovor da odu. Imamo šansu da osvojimo sva takmičenja, mi smo sjajan tim – kazao je Al Kaleifi, naglasivši da posao još nije gotov, te da mora da se radi više svakog dana.

– Cilj nam je da odemo što dalje, da dođemo do finala i da osvojimo trofej. Idemo utakmicu po utakmicu, večeras smo bili veličanstveni, mogli smo da damo tri ili četiri gola. Imao sam poverenja u tim, koji je porastao i ima puno iskustva. Izbacili su Barselonu i Bajern, to puno znači. Došli smo da osvojimo Ligu šampiona – istakao je Naser Al Kaleifi.

Podsetimo, u revanš meču četvrtfinala elitnog takmičenja, Bajern je slavio u Parizu 1:0, ali je PSŽ prošao dalje zbog više golova datih u gostima. “Sveci” su u Minhenu slavili 3:2.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike