Turska ostaje lepa uspomena: Neven Subotić o planovima i gde vidi kraj karijere

25.01.2021

20:55 >> 20:47

0

Srbin veruje da će mu sledeći klub biti mnogo bliži Nemačkoj

Turska ostaje lepa uspomena: Neven Subotić o planovima i gde vidi kraj karijere
Copyright Profimedia

Posle samo četiri meseca saradnje sa turskim Denizlisporom 32-godišnji bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić odlučio je da raskine ugovor, koji je imao važnost do 2022. godine.

Jedan razlog za odlazak iz Turske su neisplaćene zarade, a najvažniji je da nekadašnji fudbaler Dortmunda Sent Etjena i Unio Berlina nije video kod uprave rešenost da nešto poprave:

– Želeo bih da zahvalim timu, navijačima, klubu Denizliju i Turskoj na iskustvu koje je obogatilo moj život. Zahvaljujući posebnom gostoprimstvu, zauvek će ostati u mom srcu – poručio je Subotić iz Nemačke, gde će sačekati ponudu novog kluba.

– Posle nekoliko meseci i mnogo vođenih razgovora sa odgovornima u klubu, nije bilo ozbiljnih rešenja za održiv koncept rada kluba i zato sam teška srca odlučio da se rastanem od njih. Tursku ću nositi u srcu kao lepu uspomenu, a sada bih želeo da se profesionalno približim Nemačkoj.

Iskusni 33-godišnji štoper kaže da ga trenutna situacija nije ni za trenutak naterala da razmišlja o povlaćenju iz fudbala na određeno vreme:

Pročitajte još

– Ne razmišljam o dužem prekidu. Iz ličnih razloga koji su se promenili poslednjih meseci, svoju budućnost vidim bliže Nemačkoj. U formi sam i još u planu imam neke golove – zaključio je Banjalučanin za nemački Sport1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike