Kakav lud meč je odigrala Voša: Saobraćajka sudija, pomoćni trener dosudio penal, Bugari besneli zbog poništenog gola

25.01.2021

20:17 >> 20:32

0

Autor: D. B.

Novosađani ostvarili prvu pobedu na pripremama u Turskoj

Kakav lud meč je odigrala Voša: Saobraćajka sudija, pomoćni trener dosudio penal, Bugari besneli zbog poništenog gola
Copyright MN Press

Čudna, baš čudna utakmica za Vojvodinu. Početak meča protiv Slavije iz Sofije kasnio je 30 minuta. Nije problem bila kiša koja je padala ceo dan u Turskoj, već činjenica da su sudije koje su bile predviđene da dele pravdu na ovom meču doživele saobraćajnu nesreću na putu ka centru “Susesi”!

Zbog toga timovi su se dogovorili i prvi put u karijeri pomoćni trener Novosađana Dragan Šarac bio je glavni sudija na ovoj utakmici. Članovi stručnog štaba Slavije bili su mu asistenti. I ova neobična situacija trajala je sve do 25. minuta utakmice kada su sudije pristigle i preuzele svoju ulogu.

A Šarac je imao pune ruke posla. Prvo je žestoko fauliran napadač Novosađana Mrakić koji je izbegao težu povredu. Već u 11. minutu desna ruka Nenada Lalatovića nije imao izbor nego da pokaže na belu tačku za svoj tim. Gemović je pokušao da savlada Pateva, ali nije uspeo.

Dinamični start potpuno je “ugušen” kada su se pojavile sudije. Zatišje je trajalo, iako je Vojvodina stvarala bolje šanse, sve do 70. minuta igre. Tada golman bugarskog kluba odbranio šut Gemovića, lopta je doletela na nogu Mladenovića koji je zatresao mrežu. Bio je to prvi i jedini gol.

Pročitajte još

Mada, Slavija jeste zatresla mrežu Vojvodine u 83. minutu. Ipak, taj gol je poništen zbog ofsajda što je izazvalo veliko nezadovoljstvo igrača Slavije.

Vojvodina je stigla do prve pobede na pripremama, a sledeći meč igra u sredu kada će rival biti Lokomotiva iz Moskve.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike