Stanković našao ko će da čuva Ibrahimovića: Na Marakanu dolazi Austrijanac

25.01.2021

18:18 >> 20:10

0

Štoper Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović na korak od selidbe na Marakanu

Stanković našao ko će da čuva Ibrahimovića: Na Marakanu dolazi Austrijanac
Copyright MN Press

Tokom jeseni se nagoveštavao dolazak Aleksandra Dragovića na Marakanu, ali kada je to i formalno pravno postalo moguće da se ostvari u prelaznom roku utihnule su priče sa obe strane.

Austrijski reprezentativac bi mogao da napusti Bundesligu za ne toliko veliku nadoknadu Leverkuzenu, a prema pisanju “Mocartsporta” u tišini se privode kraju pregovori Crvene zvezde, nemačkog kluba i predstavnika igrača.

Dragović od kraja novembra igra standardno u timu “farmaceuta”, pa je takav status sigurno povećao njegovu cenu na tržištu zbog koje se Crvena zvezda udaljila od iskusnog štopera. Ipak, udaljavanje nije bilo toliko da bi se potpuno digle ruke od šanse da se dovede igrač tog kalibra.

Kontaktu su u međuvremenu obnovljeni, pa je u završnici razgovora Dragović navodno pristao da igra za godišnju platu od 500.000 evra, iako je dosad u Bajeru zarađivao bruto 2.000.000 evra. Njegov ugovor sa nemačkim klubom ističe u junu.

Pročitajte još

Sada postaje jasnije zašto se pregovori sa Duškom Tošićem nisu završili potpisivanjem ugovora.U Zvezdi su ipak emocije ostavili po strani i zato su izabrali pet godina mlađeg fudbalera, koji iz jake Bundeslige dolazi u punoj formi za duele sa Milanom u Ligi Evrope.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike