Tumbakovićev adut sa klupe zna šta da očekuje i u poslednjem meču baraža (video)

09.10.2020

08:52 >> 12:43

0

Autor: D. B.

Pouzdani vezista nema dilemu kako će poslednji rival na putu do EP pokušati da se suprotstavi Srbiji

Tumbakovićev adut sa klupe zna šta da očekuje i u poslednjem meču baraža (video)
Copyright MN Press

Da, Sergej Milinković Savić je definitivno junak velike pobede fudbalske reprezentacije Srbije u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ali, veliko je pitanje da li bi se sve završilo u duelu sa Norveškom, da u igru u pravom momentu Ljubiša Tumbaković nije uveo Luku Milivojevića.

Kapiten Kristal Palasa pokazao je da je majstor kada se igrao protiv čvrstih timova, koji gaje takozvani engleski stil igre. Nema sumnje da će zbog toga biti i veliki adut Srbije prilikom poslednjeg koraka ka plasmanu na EP, takmičenju koje nismo videli punih 20 godina.

-Bilo je dosta napeto. Zaslužili smo i mnogo pre mog ulaska u igru da damo golove – jasno poručuje odlični vezista koji već godinama zanat peče u Engleskoj.

“Orlovima” stigla specijalna čestitka iz Mančestera (Foto)

Vratio je film Luka i na momenat kada je poslat u vatru na meču u Oslu.

– Sergej i ja ušli na 0:0 dobili smo zadatke koje smo se trudili da ispoštujemo. Jasno ću da kažem da smo pobedu definitivno zaslužili. Čestitram svim momcima, ali nije sve gotovo. Čeka nas finale – unosi dozu optimizma u sve što priča nekadašnji adut Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa.

Kako što smo rekli ako neko poznaje način na koji igraju timovi sa Ostrva onda je to Milivojević. Zbog toga i ne čudi što je u stanju gotovo momentalno da skenira način igre reprezentacije Škotske koja će 12. novembra u Beogradu pokušati da “upropasti” misiju “Srbija na EP”.

-Oni će doći da se brane. Pokušaće da iskoriste šanse iz kontranapada. Generalno ostrvske ekipe igraju čvrst fudbal, igraju sa mnogo igrača iz lopte. Slično kao što su to pokušali da urade i Norvežani. Tako će igrati i Škoti, sa tim što će biti po mom mišljenju, biti i još zatvoreniji – ne ostavlja dilemu Milivojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: FSS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike