Trener Slovana se nada: Sa bodom ćemo biti zadovoljni

28.10.2020

15:30 >> 15:33

0

Autor: Milan Nastić

Česi se nadaju povoljnom rezultatu u Beogradu

Trener Slovana se nada: Sa bodom ćemo biti zadovoljni
Copyright Tanjug/AP/Uwe Anspach/

Trener Slovana iz Libereca Pavel Hoftih izuzetno poštuje fudbalere Crvene zvezde, napominjući da crveno-beli nemaju neke slabosti u timu. Njihov duel se igra sutra (19.00) u drugom kolu grupe L Lige Evrope..

– Zvezda ima odličnu ekipu. Pre dve godine imali smo prilku da igramo protiv njih u Trnavi, i siguran sam da su sada bolji nego što su bili tada. Ono što sam mogao da vidim, nemaju neke slabosti, jaki su u napadu, imaju veliki broj reprezentativaca i slobodno mogu dsa kažem da ćemo preko puta nas imati izuzetno kvalitetnu i motivisanu ekipu – poručio je trener Slovana.

 

Češki predstavnik je u prvom kolu kod kuće pobedio Gent 1:0, međutim, Belgijanci su imali više prilika i bili bolji, ali je golman Filip Ngujen imao odlično izdanje.

Trener Slovana iz Libereca rekao je da teško predvideti sutrašnji rezultat, ali da će se boriti da ostvave što bolji utisak u Beogradu.

– Teško je u ovom trenutku reći šta nam je potrebno da ostvarimo dobra rezultat protiv Zvezde na njihovom terenu. Mi smo došli da se borimo i pokažemo šta znamo. Predstavljaćemo češki fudbal i nadam se da možemo da izvučemo bod, što bi za nas bio veliki uspeh.

Pavel Hoftih smatra da su crveno-beli izuzetno disciplinovana ekipa i da su na svim pozicijama dobro popunjeni.

– Najveća opasnost za našu odbranu biće igrači iz napada. Moram da istaknem da su kao tim odlilčni, i teško je izdvojiti pojedinca. Kad jedan ispadne, drugi popunjava. Ako mogu da poredim Zvezdu i Gent, mislim da su kompaktnija i bolji u defanzivi od našeg prethodnog protivnika – kazao je Hoftih.

On se osvrnuo na Kangu, koji neće biti u sastavu za Slovan, istakvaši da se radi o igraču koji zna da provocira.

– Imali smo njega priliku da upoznamo dok je igrao u Češkoj, odličan igrač, ali isto tako veliki provokator. Ako bude igrao, nećemo imati neku posebnu taktiku za njega, jer i ostali igrači su veoma opasni – zaključio je češki trener.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike