Terzić blista: Zvezdi je mesto u Evropi, sa mnogo optimizma čekamo žreb!

26.08.2021

22:02

0

Generalni direktor nije mogao da skloni osmeh sa lica

Terzić blista: Zvezdi je mesto u Evropi, sa mnogo optimizma čekamo žreb!
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Crvena zvezda je i drugi put pobedila Kluž, slavila je sa 6:1 u dvomeču i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić nije mogao da sakrije osmeh posle još jednog uspeha, petog uzastopnog plasmana u grupnu fazu evropskog takmičenja.

Terzić je veoma ponosan.

– Zvezda je ostvarila još jedan veliki uspeh. Čestitam igračima, stručnom štabu, navijačima i svim zaposlenim u klubu. Već petu godinu u nizu pokazujemo da nam je mesto u Evropi i sada sa puno optimizma dočekujemo žreb u Istanbulu – rekao je Terzić, pa nastavio.

– Pokazalo se da je razmišljanje koje smo uneli u klub više nego pozitivno i da to donosi rezultate. Večerašnjom pobedom izbili smo na fenomenalno 41. mesto na UEFA ranking listi, što je do sada nezapamćen uspeh. Uz to, zajedno sa ovom grupnom fazom, odigraćemo 68 utakmica u Evropi, a to su praktično dve cele ligaške sezone takmičenja.

Drugo po rangu evropsko takmičenje je sada smanjeno, što je povećalo kvalitet.

– Liga Evrope je smanjenog formata sada, tačnije nastupaju 32 umesto 48 ekipa, pa je mnogo kvalitetnija nego ranije. Ipak, siguran sam da će naši navijači uživati u onome što nas čeka u Ligi Evrope, ali mi nećemo prestati da težimo najvišim ciljevima. Još jednom, čestitam svima – Zvezda je petu godinu u evropi – rekao je Terzić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike