Tim ne dolazi u Beograd: Novače, žao mi je

15.04.2021

19:03 >> 19:04

0

Autor: N. St.

Austrijski teniser neće igrati u srpskoj prestonici

Tim ne dolazi u Beograd: Novače, žao mi je
Copyright MN Press

Kada je Dominik Tim otkazao učešće na turniru u Monte Karlu pojavile su se sumnje da će isto učiniti u Beogradu. Njegov menadžer Hervig Straka je to demantovao i rekao da će igrati u srpskoj prestonici.

Međutim, danas je stigla potvrda da se to ipak neće dogoditi.

– Nikako me neće u 2021. godini. Teška srca i sa velikim žaljenjem moram da otkažem učešće na turniru u Beogradu kod Novaka Đokovića. Koleno me boli i već sam imao lekarske preglede. Nije veliki problem, ali je neophodna briga. Definitivno nisam spreman da igram u Beogradu. Žao mi je, jer sam se veoma radovao učešću na ovom turniru. Nadam se da ću moći 2022. godine – piše u saopštenju na njegovom zvaničnom sajtu.

Saopštio je i neke dobre stvari.

– Ovo odlaže moj povratak na turnir u Madridu. Želim da budem u potpunosti fit početkom maja kako bih mogao da igram dobar tenis. Pozitivna stvar je što je trener Nikolas Masu došao u Austriju i radi sa mnom, iako ne možemo da žurimo ni sa čim u ovom momentu. Radim na svom fitnes programu sa sportskim naučnikom Majkom Rejnprehtom. Najveći cilj je Rolan Garos. Želim da budem u top formi za Pariz – zaključio je Tim.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike