Najveći Novakov kritičar "skinuo kapu" pred Srbinom: Vilanderov komentar ruši sve loše iz prošlosti

12.06.2021

09:16 >> 09:31

0

Autor: A. Bulatović

Šveđanin se složio sa Novakovom konstatacijom da je odigrao najbolji meč na šljaci protiv Nadala ikada

Najveći Novakov kritičar "skinuo kapu" pred Srbinom: Vilanderov komentar ruši sve loše iz prošlosti
Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Neverovatno izdanje Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala malo koga je ostavilo ravnodušnim, pa tako i njegovog najvećeg kritičara Matsa Vilandera.

Bivši teniser, a sada stručni konsultant na “Eurosportu” je u prošlosti često imao potcenjivačke komentare na račun prvog igrača planete, međutim, ovog puta nije mogao da nađe manu.

Profimedia

– Nisam video bolji meč na šljaci. Izgledalo je kao da igraju veoma brzo i da imaju tako malo vremena, a oba igrača su morala da predvide kada će drugi igrač pogoditi. Novak je do sada odigrao najagresivnije na šljaci, naročito na ovom turniru.

Pročitajte još:

Šveđanin se složio sa Novakovom konstatacijom da je odigrao “najbolji meč na šljaci protiv Nadala ikada”.

– Novak kaže da je ovo najbolji meč koji je odigrao protiv Rafe na Rolan Garosu i već ga je jednom pobedio. Ali dolazi do tačke kada ne možete da previdite ove fantastične brojke.

Finale je u nedelju protiv Stefanosa Cicipasa u kom je Đoković favorit, ali Vilander smatra da je potencijalna opasnost po našeg asa zapravo njegova iscrpljenost od duela sa “španskim bikom”.

– Očigledno je da je Stefanos Cicipas dobio Zvereva i ima veliku šansu u finalu, i čini mi se da mu se dopada to što je Novak proveo dosta vremena u duelu sa Rafom – zaključio je Vilander.

Podsetimo, srpski as je napravio pravo čudo u Parizu srušivši Rafu u njegovoj kući, usred Pariza – 3:6, 6:3, 7:6 (7:4), 6:2.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike