Monfis raspoložen na Dorćolu: Vraćam se u dobru formu, želim ponovo da zasijam

24.05.2021

17:36 >> 17:45

0

Autor: N. St.

Francuski igrač će učestvovati na turnir u Beogradu

Monfis raspoložen na Dorćolu: Vraćam se u dobru formu, želim ponovo da zasijam
Copyright Promo

Još jedno veliko ime svetskog tenisa je stiglo u Srbiju. Gael Monfis je doputovao u glavni grad Srbije i igraće na predstojećem turniru u Beogradu.

Da mu prija dolazak i igranje na terenima TC Novak na Dorćolu je pokazao tokom današnjeg treninga gde je i sa skupljačima loptica razmenjivao udarce.

Stigao je ovde iz Liona, pošto je na tom takmičenju poražen od Nišioke.

– Već sutradan sam trenirao sa Federerom u Švajcarskoj. Pozvao me je i pitao da li sam slobodan. Počeo sam da se osećam mnogo bolje. Već duže vreme pokušavam da se vratim u dobru formu, a sada mislim da polako ali sigurno idem ka tome. Osećam se mnogo bolje, trenirao sam naporno u teretani. Potrebni su mi mečevi za samopouzdanje, ali mislim da iz dana u dan ide nabolje. Poslednji put sam u Beogradu bio ovde na finalu Dejvis Kupa – rekao je Monfis.

Promo

Posle Beograda sledi put na Rolan Garos.

Srećan sam što ću da se vratim u Pariz. Prošle godine sam imao najlošiji nastup tamo otkako sam profesionalac. Želim ponovo da zasijam. Pariz je za mene oduvek magično mesto, drugačije od ostalih. Svaki put kada kročim na teren za mene je specijalan trenutak – jasan je Monfis.

Francuz je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom očekuje duel sa sa pobednikom meča između njegovog sunarodnika Artura Rinderkneha i Roberta Karbaljesa Baene (Španija).

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike