Glasajte za Noleta! Srbin u konkurenciji za najboljeg sportistu sveta u izboru Bi-Bi-Sija, rivali mu Ferstapen, Brejdi...

06.12.2021

08:47

0

Autor: 24sedam

Novak Đoković sa još pet velikih asova konkuriše za najveće priznanje

Glasajte za Noleta! Srbin u konkurenciji za najboljeg sportistu sveta u izboru Bi-Bi-Sija, rivali mu Ferstapen, Brejdi...
novak đoković - Copyright AP Photo/Bernat Armangue

Prvi reket sveta Novak Đoković nalazi se u najužoj konkurenciji za izbor najboljeg sportiste sveta za 2021. godinu.

Pored Noleta, u konkurenciji su još vozač Formule 1 Maks Ferstapen, meksički bokser Saul Alvarez, legenda NFL-a Tom Brejdi, irska džokejka Rejčel Blekmor i jamajkanska atletičarka Elejn Tompson. 

 

 

Glasanje se može obaviti putem veb stranice Bi-Bi-Sija do utorka, 14. decembra. Nagrade će biti uručene na Britiš sports gala večeri u nedelju 19. decembra, a očekuje se da vrhunac manifestacije bude uručenje ovog priznanja.

Prošle godine ovu nagradu je dobio UFC borac iz Rusije Habib Nurmagomedov.

Ovde možete glasati

Đoković je u trku za još jednim velikim priznanjem ušao zahvaljujući tri osvojena grend slema i finalom u četvrtom na US openu, gde ga je od istorijskog podviga delila pobeda nad Rusom Danilom Medvedevom. Igrao je u polufinalu OI u Tokiju u singlu i miksu, a nedavno je i sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije zaustavljen u polufinalu tog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike