Đoković ispunio životnu želju najvećem fanu: Došla je u Beograd, igrali su tenis, čak je probao i da je "pokrade" (VIDEO)

23.10.2021

13:03

0

Britanka Džuli kaže da se samo smeje i da nije svesna šta joj se to desilo

Đoković ispunio životnu želju najvećem fanu: Došla je u Beograd, igrali su tenis, čak je probao i da je "pokrade" (VIDEO)
Đoković - Copyright Printscreen Twitter collage

Uz zvanje najboljeg na svetu idu i fanovi, a to odlično zna i prvi među prvima, srpski i svetski teniser broj 1, Novak Đoković.

Jednom od njih je, kako sam Argentinac kaže, bukvalno spasio život, a svako ima neku svoju priču koja ga veže uz Noleta.

 

 

Među vernije fanove spada i Britanka po imenu Džuli, koja je zapucala za Beograd i ostvarila svoj san - upoznala je svog idola.

 

 

Ali, nije ga samo upoznala. Imala je tu čast da se sa njim druži, da odigra malo tenisa, pa čak i da u modifikovanoj vrsti igre poznate kao "crte" ili "linije" (ko bliže liniji baci novčić, u ovom slučaju lopticu) bude žrtva "krađe" najboljeg na svetu.

- Životna čast. Privilegija. San koji se ostvario. Danas sam igrala tenis sa Novakom Đokovićem u Beogradu i to je bio jedan od najboljih dana u dosadašnjem toku mog života. Hvala ti mnogo, Novače - napisala je Džuli uz video snimke nastale tokom zabave sa Đokovićem, pa zaključila:

 

 

- Usput, ja i dalje ne shvatam šta se desilo danas. Samo se smeškam kao idiot sve vreme!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike