Kako vas više nije sramota?! Novi, skandalozni napad na Novaka: "Samo se pravio da plače"!

14.09.2021

20:50 >> 08:38

0

Ugledni list mu je podmetao skandale uspeo je da padne još niže

Kako vas više nije sramota?! Novi, skandalozni napad na Novaka: "Samo se pravio da plače"!
Copyright Novak Đoković, Tanjug/AP Photo/John Minchillo/

Ovo više stvarno nema smisla! U trenutku kada je Danil Medvedev uskratio Novaku Đokoviću istoriju (bar za sad) i kad se Srbin pred očima celog sveta slomio i osvojio simpatije svih, iz Francuske stiže nov napad na najboljeg tenisera sveta!

I opet dolazi od L’Ekipa, lista koji bi trebalo da je renomiran i koji ima jedno od najuglednijih imena u svetu sportske žurnalistike. Ali, izgleda ne kad je tenis u pitanju.

Podsetimo, isti ovaj list je tokom Olimpijskih igara uzeo Novakovu izjavu o pritisku povodom jurenja “zlatnog slema” i podmetnuo mu da je odgovarao na pitanje o Simon Bajls!

Sada nisu direktno lagali, ali su nekako uspeli da padnu još niže!

Novakove suze, koje su dirnule sve, od Njujorka do Nemačke i koje su mu donele saosećanje svih za “renomirani” L’Ekip su možda i lažne?!

Tema kojom se bavi ovaj list dan posle finala US Opena jeste: “Da li su suze Novaka Đokovića tokom finala US Opena bile prave ili veštačke?

Printscreen/lequipe.fr

List je pozvao dvoje sportskih psihologa da komentarišu i preneo reči jedne od njih, Isabel Inčauspe:

– Ne verujem ni u sekund u taj pokušaj da se uzdrma publika i velike govorancije. Ne znam da li ste mu videli lice kada se vraća na terenu. Tada više ne plače. Mislim da je njegova sujeta bila toliko povređena da je probao na ovaj način da uzdrma Medvedeva. Hteo je da uradi nešto što njegov protivnik ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč – prenosi se skandalozna tvrdnja društvenim mrežama.

Njena koleginica Merijem Salmi, međutim, rekla je ono što je video ceo svet:_

Đoković ne laže, to je nemoguće!

Neverovatno je kako posle svega viđenog tokom meča i posle njega, Novakovih suznih i crvenih očiju, zatim lomljenja na konferenciji za novinare može da pomisli da je bilo šta tu lažno.

Ali, nekako nismo iznenađeni.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike