Beker u šoku! Novaka nikad nisam video kako plače, baš sam se iznenadio

17.09.2021

10:59 >> 11:09

0

Autor: Milan Nastić

Bivši trener prvog reketa sveta otkrio je da je Srbinu teško pao poraz od Medevdeva

Beker u šoku! Novaka nikad nisam video kako plače, baš sam se iznenadio
Copyright Tanjug/AP Photo/John Minchillo/

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića priznao je nikad nije video Novaka Đokovića kako plače, kao što je bio slučaj posle meča protiv Danila Medvedeva u finalu US Opena.

– Nisam nikada video Novaka kako plače na terenu. Mora da je stigao do samih granica u smislu emocija. Uz sva ta očekivanja, a to se potenciralo svaki dan posle Vimbldona, pitajući ga, da li će osvojiti kalendarski grend slem. Njegov govor po završetku finala bio je odličan. Suznih očiju je objasnio Njujorčanima, danas je najlepši dan mog života, jer konačno osećam da sam poštovan i voljen. I to na dan kada nije uspeo da iskoristi nešto što je prilika koja se javlja možda jednom u životu, da osvoji sva četiri slema u godini – poručio je Beker.

Pročitajte još

Bivši trener prvog rekata sveta još jednom je ponovio da je za Novaka bila greška što je učestvovao na Olimpijskim igrama.

– On je ponosni Srbin i naravno da je morao da predstavlja svoju zemlju, bez dileme. Ipak, i on je ljudsko biće. Ne može uvek da pobeđuje, nosi pritisak i bude spreman. Mislim da se tamo iscrpeo, možda je to bilo previše. Možda je trebalo da uzme dužu pauzu posle Vimbldona, tri ili četiri nedelje kao što uvek čini. Stres putovanja, olimpijsko selo, ceremonija otvaranja, sve je to lepo, ali i izuzetno iscrpljujuće. I tu je bilo pitanje zlatnog slema. Mnogo toga je bilo tamo što mu nije išlo u prilog – zaključio je Beker.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike