Haos u Njujorku! Novak možda neće igrati: Vanredna situacija, kiša lije i kroz zatvoren krov (VIDEO)

02.09.2021

16:30 >> 18:37

0

Organizatori pokušavaju da naprave novi raspored

Haos u Njujorku! Novak možda neće igrati: Vanredna situacija, kiša lije i kroz zatvoren krov (VIDEO)
Copyright TANJUG/AP Photo/Frank Franklin II

Žestoko nevreme koje je pogodilo Njujork napravilo je velike probleme organizatorima US Opena.

Oluje, poplave, tornado… Poptuni haos je na severoistoku Sjedinjenih Američkih Država, a stanje je toliko gadno da je proglašena vanredna situacija.

Zbog toga ne trpe samo žitelji gradova zahvaćenih vremenom, nego i teniseri i teniserke koji se takmiče na poslednjem grend slemu u sezoni.

Među njima i Novak Đoković, koji bi svoj meč trebalo da odigra u jedan sat posle ponoći, ali je to sada pod velikim znakom pitanja. Padavine su toliko jake da kiša pada i kroz zatvoren krov terena Luj Armstrong teniskog kompleksa u Njujorku, što se najbolje vidi u snimku sa meča Kevina Andersona i Dijega Švarcmana.

Zbog svega navedenog su organizatori Otvorenog prvenstva Amerike, na kom Đoković juri 21. grend slem trofej u karijeri i takozvani kalendarski slem, bili prinuđeni da se saopštenjem obrate javnosti i objasne kakva je trenutna situacija sa igranjem mečeva.

pročitajte još:

– Cenimo vaše strpljenje dok provenjujemo naš položaj. Sigurnost naših navijača, igrača i osoblja je od najveće važnosti – stoji u saopštenju, iz kog se vidi da je situacija zaista kritična i opasna, i u kojem se dodaje:

– Ažuriraćemo raspored, uključujući vreme otvranja kapija i početka mečeva. Trenutno je plan da kapije ne budu otvorene pre 11 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike