Kakva je ljudina ovaj Novak, zbog nevremena u Njujorku pozvao Mosetija da treniraju zajedno u vili u kojoj je smešten

02.09.2021

13:10 >> 14:56

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta ima posebne simpatije prema Italijanu

Kakva je ljudina ovaj Novak, zbog nevremena u Njujorku pozvao Mosetija da treniraju zajedno u vili u kojoj je smešten
Copyright Profimedia.rs

Nevreme koje je zahvatilo Njujork u poslednja 24 sata poremetilo je umnogome raspored takmičenja na US openu.

Većina igrača nije imala gde da trenira, ali to se ne može reći za mladog Italijana Lorenca Musetija, koji je dobio poziv od Novaka Đokovića da treniraju zajedno u Nju Džerziju, u vili u kojoj je Novak smešten tokom boravka na US openu. Inače, ta velelepna kuća pripada njegovom imućnom prijatelju.

Pročitajte još

Museti je otkrio da ga je pozvao Novakov agent Edoardo Artaldi i predložio mu da zbog loših vremenskih uslova njih dvojica zajedno treniraju, što su odmah s radošću prihvatili Đoković i njegov trener Marjan Vajda.

– Bili smo u tom predivnom mestu u Nju Džerziju, u vili koja ima park i pokriven teren, a koju poseduje jedan čovek koga bih opisao kao bogatog, kod koga je Đoković gost tokom turnira u Njujorku – poručio je Lorenco Museti.

Inače, ovo nije prvi put da Novak pomaže italijanskom teniseru. I u prošlosti prvi reket sveta je uvek izlazio u susret talentovanom igraču.

Prethodno ga je Srbin pobedio na Rolan Garosu, pa mu je ponudio privatni avion kako bi na vreme stigao na Vimbldon, pošto je u to vreme Museti još bio srednjoškolac i imao je obaveze van tenisa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike