Da li će biti pomeranja Australijan opena zbog izolacije u kojoj se nalaze teniseri

17.01.2021

07:55

0

Autor: Milan Nastić

Izvršni direktor Kreg Tili je odbacio tu mogućnost

Da li će biti pomeranja Australijan opena zbog izolacije u kojoj se nalaze teniseri
Copyright Profimedia.rs

Iako se mnogo učesnika žalilo da će karantin od 14 dana uticati na same tenisere na Australijan open, izvršni direktor ovog turnira Kreg Tili, izjavio je da neće biti pomeranja prvog grend slema u sezoni, ali da postoji mogućnost da Vlada države Viktorije uradi neke određene korekcije,ako se za to steknu uslovi, što se tiče izolacije.

Pročitajte još

– Nijedan igrač dok je u izolaciji neće moći da napušta hotel. Sada razmatraćemo situaciju iz nedelje u nedelje, i u konsultacijama sa Vladom Viktorije donositi odluke. Što se tiče odlaganja ili promene rasporeda, Australijan opena,to opšte nije u planu i raspored ostaje kako smo i ranije najavili. Jedina mogućnost je da će igrači koji su u karantinu dobiti veći prostor u hotelu gde će moći da treniraju – poručio je Tili.

Mnogo tenisera i teniserki se žalilo među njima su Sorana Kirstea, Julija Putinceva,Filip Osvald da nema logike da sada svi moraju karantin, i da to će sigurno uticati na njihove pripreme pred Australijan open, jer nemaju adekvatne uslove za trening.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike