Novak prvi meč u sezoni igra protiv klinca koga vidi kao naslednika

26.01.2021

12:14

0

Autor: D. B.

Poznati su parovi na egzibiciji u Adelaidi

Novak prvi meč u sezoni igra protiv klinca koga vidi kao naslednika
Copyright Profimedia

Novak Đoković je saznao protiv koga će odigrati prvi meč u 2021. godini. Organizatori egzibicije u Adelejdu objavili su kako će izgledati teniska revija koja će se održati u noći između četvrtka i petka po evropskom vremenu.

Najbolji teniser sveta igraće protiv Janika Sinera, talentovanog Italijana koji stasava pod skutima Rafaela Nadala. Mladi Siner je i sparing partner Španca tokom treninga u Adelejdu. Protiv 36. igrača na ATP listi, momka rođenog u San Kandidu pre 19 godina, Novak nikada ranije nije igrao.

Pročitajte još

– Sinera vidim kao predvodnika generacije mlađih igrača. Pričam o momcima koji imaju manje godina od Aleksandra Zvereva ili Stefanosa Cicipasa. Svi misle da će on biti top igrač. I ja vidim mnogo potencijala u njemu. Ima snažne udarce, ima mnogo kvaliteta… Ima potencijal da bude najbolji na svetu – pričao je prošle godine Đoković o mladom Italijanu.

Ostali mečevi na ovom turniru biće Nadal-Tim, Serena Vilijams protiv Naomi Osake, Ešli Barti će igrati sa Simonom Halep, a snagu će odmeriti i Venus Vilijams i Irina Kamelija Begu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike