Opet Kirjos, opet je tema Đoković i opet prozivka na račun najboljeg na svetu

26.01.2021

08:48 >> 09:16

0

Autor: Milan Nastić

Australijanac pokušava da objasni da kritikuje Srbina zbog toga što smatra da upravo Novak treba da bude primer svim teniserima

Opet Kirjos, opet je tema Đoković i opet prozivka na račun najboljeg na svetu
Copyright Profimedija.rs

Izgleda da ne može da prođe dan a da Nik Kirjos “ne uzme u usta” Novaka Đokovića.

Ovaj put australijski teniser uporedio je srpskog igrača sa Lebronom Džejmsom, košarkaškom zvezdom u NBA. Iz samo njemu znanih razloga ovo je bila adekvatna paralela dok je Nik pokušavao da objasni da kritikuje Đokovića zato što smatra da srpski teniser treba da bude primer drugim igračima kada je reč o ponašanju tokom pandemije koronavirusa.

Pročitajte još

– On je jedan od lidera u našem sportu. Mogao bih da to objasnim ovako: on je naš Lebron Džejms i trebe da bude primer drugim teniserima. Mislim da tokom pandemije nije radio neke stvari dobro i smatram da za neke njegove postupke nije bilo vreme – kazao je Kirjos.

Australijski teniser ističe da svako greši i da može da se desi da se nekad i izgubi, ali da njegova kritika prema najboljem igraču sveta nije iz nekog hira.

Svi mi grešimo, to čak nekad i izmakne kontroli, ali isto tako smatram da treba da iznesem svoje mišljenje kad se neke stvari ne rade dobro. Moramo da kažemo da je on za to odgovoran. Sve ovo što radim nema veze s tim da sam željan medijske pažnje. Moral mi nalaže da iznesem neke stvari koje smatram da nisu u redu. Tako sam vaspitan – zaključio je Kirjos.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike