Teško da može bizarnije: Šapovalov se posvađao sa sudijom što nije mogao u toalet, pa posle četiri sata borbe eliminisao veliku tenisu nadu

08.02.2021

13:57

0

Autor: D. B.

Čudan, čudan meč u Melburnu

Teško da može bizarnije: Šapovalov se posvađao sa sudijom što nije mogao u toalet, pa posle četiri sata borbe eliminisao veliku tenisu nadu
Copyright Printscreen/Eurosport

Čudne stvari se događaju na startu Australijan opena, ali ono što je priredio Denis Šapovalov tokom meča sa mladim Italijanom Janikom Sinerom verovatno ne može da se uporedi ni sa čim.

Kada se završio četvrti set posle koga je Siner izjednačio na 2:2, Kanađanin je zatražio da ode u toalet. Sudija mu to nije dozvolio pošto je teniser pre toga pomoć fizioterapeuta i haos u TV prenosu je mogao da počne.

– A šta ako odem u toalet? Da li ćeš dda me kazniš? Ne zanima me. Diskvalifikovaćeš me ako odem u toalet? Ne mogu da izdržim! Umokriću se! Onda moram to da uradim ovde na terenu. Eto.

Mokriću u flašicu. Ne razumem ne dozvoljavaš igračima da idu u toalet? – besno je Šapovalov.

Pročitajte još

Na kraju posle ukazane pomoći Šapovalov je krenuo otišao u toalet. I na kraju posle gotovo četiri sata igre Šapovalov je pobedio Sinera sa 3:2 – 3:6, 6:3, 6:2, 4:6, 6:4.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike