Kirjos ponovo proziva, ali mu je Novak u samo par reči zauvek zapušio usta

08.02.2021

13:22 >> 15:09

0

Autor: D. B.

Još jedan očajnički pokušaj tenisera iz Australije da bude u centru pažnje, završio se gospodskom reakcijom najboljeg na svetu

Kirjos ponovo proziva, ali mu je Novak u samo par reči zauvek zapušio usta
Copyright Profimedia

Očajnički Nik Kirjos želi da bude u istoj ravni sa Novakom Đokovićem. A kada to već ne može po ostvarenim rezultatima tokom karijere, onda se trudi da to učini u medijskim nastupima.

Pošto mu je u nedelju Novak, prvi put odgovrio na silne prozivke i to onako gospodski, igrač iz Australije je pokušao da još jednom iskoristi sredstva informisanja kako bi postao glavni junak vesti, iako je bilo povoda za to i zbog ponovo nekulturnog ponašanja tokom njegovog meča posle koga je prošao u sledeću rundu Australijan opena (u toku borbe sa Portuglacem Ferirom Silvom vređao je nekoga na tribinama uz rečenicu “Reci svojoj devojci da izađe iz mog boksa”).

– Čudno mi je. Pročitao sam njegove komentare. Rekao je da me ne poštuje van terena. Za mene bi imalo smisla da je rekao da me ne poštuje na terenu, jer bih razumeo da se ne slaže sa onim što sam tu radio. Kada smo igrali mečeve, mislim da sam bio dobar prema njemu. Ali ne razumem kako me ne poštuje van terena. Mislim da se dobro ponašam, pogotovo tokom pandemije. Mislim, raznosio sam hranu ljudima koji nisu mogli sami da je nabave. Bio sam pažljiv, nisam želeo da prenosim virus. Sada zapravo pokušavam da doniram obroke ljudima kojima su potrebni. Imam svoju fondaciju. Čudno mi je što je rekao da me ne poštuje van terena. Zapravo radim mnogo u tom segmentu – pravio se naivan Kirjos.

A onda je usledio rafal koji je baš u njegovom maniru.

Čudna je osoba Novak. Odličan teniser, ali nažalost neko ko posećuje žurke bez majice tokom pandemije. Ne znam da li može gore od toga – ponovo je aludirao dešavanja na zabavi tokom turnira Adria tur u Beogradu.

Na konferenciji za medije posle pobede nad Šardijem inostrani novinari ponovo su pokušali da uvuku Đokovića u prepucavanje sa tenis-erom iz Australije. Prvo su upitali Đokovića da li zna šta je Nik rekao i čak su mu i pročitali Kirjosove reči.

– Možete da pročitate, ali neću vam odgovoriti ništa – rekao je Đoković pre pročitane izjave, da bi potom samo dodao kada je upitan da li ima komentar:

– Ne.

Novinari iz Srbije su potom pitali Novaka da li ima nameru da otvoreno porazgovara sa Kirjosom.

Pročitajte još

Tu stvarno ne želim previše da komentarišem jer on to traži. Neku vrstu debate, pažnje ili šta ja znam. Ja mu je neću dati jer je ne zaslužuje i to je to. Nemam potrebu niti osećaj da treba da se sedne s njim. Apsolutno me ne zanima tip – jasan je Novak.

I to bi valjda bilo to. Nema sumnje Kirjos će nastaviti da napada, ali Novak se neće spuštati na nivou tenisera koji pokušava da bude kontroverzan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike