Novak ne želi da krije: Ovom dobrom čoveku je mnogo stalo do mene

20.02.2021

08:29

0

Autor: D. B.

Đoković biranim rečima govorio o članu svog tima

Novak ne želi da krije: Ovom dobrom čoveku je mnogo stalo do mene
Copyright Profimedia

Čudotvorac. Čovek bez koga Novak Đoković ne bi bio u stanju da stigne do borbe za devetu titulu na Australijan openu.  Njegovo ime je Ulises Badio.

Argentinac je dobio kompliment kakav verovatno nikada nije dobio na javnoj sceni. Naravno od najboljeg tenisera sveta.

– Uli je pre svega izuzetna osoba. Mnogo je dobar čovek i način na koji se ophodi prema drugima stvarno je impresivan. Svima se javlja, donosi čokoladice, poklone ATP fizioterapeutima, čuvarima… Sa svima se lepo pozdravi i po svemu tome se vidi kakav je. Njemu je zaista stalo do mene i moje karijere, mog fizičkog stanja. Veoma je profesionalan i izuzetno posvećen, stvarno je mnogo radio u poslednjih pet-šest dana, po ceo dan. Zahvalan sam mu iz srca – tvrdi Đoković.

Ne zaboravlja Đoković ni svog kuma, Miljana Amanovića, čoveka koji je uz najboljeg tenisera sveta

Naravno, nije mogao da zaobiđe ni Miljana Amanovića, koji je obično na turnirima koji se igraju u Evropi.

– Ne mogu da ne spomenem Miljana Amanovića, svog kuma i drugog fizioterapeuta koji nije ovde sada. Uli i on se dopunjuju, i Miljan je veoma posvećen, ali imaju malo drugačiji način rada. Učine da se uvek osetim dobro – ojasnio je Novak.

A što se tiče sutrašnjeg finala, Đoković nema dilemu.

Pročitajte još

– Medvedev je u najboljoj formi od svih nas, vezao je 20 i više pobeda i igra fenomenalno. Dobro se kreće, ima odličan servis, vrlo je precizan. Pametan je igrač, zna kako taktički da se postavi i da dovede svog protivnika do ludila. To je verovatno najteži izazvov u ovom trenutku – iskren je Novak.

Finale Australijan opena na programu je u nedelju, a početak meča na areni “Rod Lejver” planiran je za 9.30 po srpskom vremenu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike