Đoković ili Medvedev? Ovo je odgovor nekadašnjeg Noletovog trenera

19.02.2021

13:54 >> 13:56

0

Autor: D. B.

Boris Beker predviđa rezultat nedeljnog finala Australijan opena

Đoković ili Medvedev? Ovo je odgovor nekadašnjeg Noletovog trenera
Copyright Profimedia

Da li će Novak Đoković stići do devete titule u Melburnu odnosno do 18 titule na gren slemovima? Ili je došlo vreme za Danila Medvedeva?

Ako je verovati bivšem treneru Novaka Đokovića, čoveku koji je tokom karijere dve od šest titula na gren slemovima osvojio upravo u Melburnu, Danilovo vreme i dalje nije došlo.

Da ste pitali Novaka Đokovića da li je želeo da u finalu igra protiv Cicpasa ili Medvedeva verovatno bi izgovorio prezime Cicipas. Medvedev igra previše nepredvidljivo i ima sjajnu seriju od 20 pobeda u nizu. On je igrač momenta, ali igraće protiv čoveka koji je osam puta osvojio Australijan open – počeo je analizu Beker.

Iako Nemac priča sa mnogo komplimenata o igri Medvedeva, posebno apostrofira jednu činjenicu.

Pročitajte još

Australijan open je Novakov omiljeni turnir. Osvojio ga je osam puta i to utiče na rivala. Za mene Novak je favorit. Ali, nemam ni dilemu da je Medvedev najveći izazov sa kojim se do sada sreo u Melburnu. Mladi Rus može da stigne do trijumfa. Ali, ponoviću koliko puta je Novak do sada to činio? Osam. Nešto se dogodi rivalu kada to čije. Novak se na ovom terenu oseća posebnim. Uz to do sada je osvojio 17 puta titulu na gren slemu – izjavio je Beker govoreći u svojoj emisiji “Mečbol Beker” emitovanoj na “Eurosport Nemačka”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike