24sedam saznaje koje turnire Đoković preskače zbog povrede

22.02.2021

09:05 >> 09:53

0

Autor: Milan Nastić

Napuknuće mišića povećano sa 1,7 na 2,5 centimetara

24sedam saznaje koje turnire Đoković preskače zbog povrede
Copyright Profimedia.rs

Novak Đoković ponovo je uradio magnetnu rezonancu odmah posle finala Australijan openu nakon čega je utvrđeno da je mišić povređen i da je napuknuće povećano sa 1,7 na 2,5 centimetara odnosno da mu sledi duža pauza.

24sedam saznaje da će sigurno preskočiti američku turneju, pre svega Masters u Majamiju, pa i neke turnire u Evropi i da postoji realna mogućnost da zaigra tek na Rolan Garosu.

Prvi reket sveta je izjavio da je napuknuće veće i da će sigurno jedan duži vremenski period napraviti pauzu od tenisa.

Ponovo sam uradio magnetnu rezonancu i vesti nisu dobre. Ona je pokazala da je šteta sada veća nego kad se povreda dogodila. Napuknuće je poraslo sa 1,7 na 2,5 centimetara. Doktori, ipak, ističu da nije ništa strašno, ali da me u svakom slučaju čeka pauza i da mi je potrebno mirovanje – kazao je Đoković.

Pročitajte još

Prvi reket sveta ponovo da mu je jasno da neki i dalje sumnjaju što se tiče povrede i da ima onih koji neće verovati da je povređen.

Naravno da postoje ljudi koji su uvek sumnjičavi u ono što kažem i to je za mene normalno. Shvatio sam da ne mogu svakoga da zadovoljim, i to treba da prihvatim kao činjenično stanje. Ipak, morate da shvatite da sam i ja čovek od emocije i da mi nije drago kad čujem kritike i neki da me osuđuju, iako za to nemaju razloga.Ali, sa druge strane, moram da prihvatim realnost i da svako ima pravo na svoje mišljenje – zaključio je Đoković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike