Svi su bili u šoku: Ovo se Novaku sigurno nikad nije dogodilo

22.02.2021

07:24 >> 08:17

0

Autor: Milan Nastić

Pogledajte gde je jedna žena htela da joj se potpiše Đoković

Svi su bili u šoku: Ovo se Novaku sigurno nikad nije dogodilo
Copyright Profimedia

Tradicija je da pobednik Australijan opena, ali i svih drugih grend slemova, posle trijumfa da se sutradan slika sa peharom na nekoj određenoj lokaciji.

Pa se tako Novak Đoković uputio ka tom mestu u Melburnu, gde su ga čekali domaći novinari, ali i navijači koji su hteli da se slikaju sa devotostrukim osvajačem Australijan opena.

Pročitajte još

Ovaj put čelnici turnira su odlučili da to bude na plaži u Melburnu, ali u centru pažnje je bila jedna žena koja je došla trudna i insistirala da joj je Novak Đoković potpiše na stomaku.

Naime, prvi reket sveta u prvi mah je bio iznenađen, pitajući da li stvarno želite da vam se tu potpišem, ona je bez razmišlja dala potvrdan odgovor.

 

Profimedia.rs

Nastalo je pravo oduševljenje među prisutnim, a srpski teniser i ta žena su taj momenat ovekovečili zajedničkom fotografijom.

Treba istaći da se prvi reket sveta na zakazanom slikanju pojavio bos, jer je pre toga uživao šetajući se tom plažom u Melburnu, i pokušavao da razbistri svoje misli šta mu se sve događalo tokom boravka u Australiji.

Od karantina, napada novinara, raznih pritisaka koje je imao, ali i pored svega toga, on je uspo da podigne pehar na njemu omiljenom grend slemu.

Podsetimo, da je srpski tensier briljtanom igrom u finalu stigao do devete titule na Australijan openu ubedljivom pobedom nad Danilom Medvedevim i time pokazao dominaciju na ovom grend slemu.

Iako je tokom turnira imao problema sa povredom mišica, ali on je uspeo da izdrži do kraja i time još jednom pokazao zašto je najbolji igrač na svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike