Raskinuo najpoznatiji par u svetu tenisa

22.02.2021

20:26 >> 20:30

0

Autor: N. St.

Svitolina i Monfis više nisu zajedno

Raskinuo najpoznatiji par u svetu tenisa
Copyright Profimedia

Objavama na društvenim mrežama, stalnim šalama i raznim drugim načinima su Gael Monfis i Elina Svitolina svoju vezu prikazivali u javnosti. Toliko da su postali najpoznatiji par u svetu tenisa.

Oko godinu dana zabavljanja je izgleda bilo dovoljno, pošto je ukrajinska teniserka saopštila da su doneli zajedničku odluku da raskinu.

Gael i ja smo odlučili da napravimo pauzu od naše veze. Odluka je bila veoma teška, jer i dalje volimo jedno drugo, ali smo shvatili da je vreme da dvoje najboljih prijatelja daju prostora jedno drugom i da žive svoje živote na što srećniji, lepši i ispunjeniji način – poručila je Svitolina.

Vest je iznenadila mnoge, posebno pošto je tokom Australijan opena Elina posle jedne od pobeda na kameri napisala Gael i stavila srce i poslala mu poljubac. Takođe, odlučili su i da obrišu zajednički Instagram nalog koji su napravili „G.E.M.S Life“.

Ovo je ujedno i još jedan udarac za Francuza koji se nalazi u veoma lošoj formi. Poslednji meč je dobio u februaru prošle godine. U Melburnu je ispao od Emila Rusuvorija (Finska). Tada je imao srceparajuću poruku za sve, u kojoj se između ostalog zahvalio Svitolini na podršci.

Monfisa u martu očekuje turnir u Roterdamu, dok će Svitolina igrati u Dohi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike