Monfis se slomio posle eliminacije sa AO, u suzama poručio: Ne znam kada će ova noćna mora prestati, radim kao pas, ali ne pomaže

08.02.2021

13:47

0

Autor: Adam Štulić

Francuzu baš teško pao poraz na startu Otvorenog prvenstva Australije

Monfis se slomio posle eliminacije sa AO, u suzama poručio: Ne znam kada će ova noćna mora prestati, radim kao pas, ali ne pomaže
Copyright Profimedia

Francuski teniser Gael Monfis važi za jednog od najkomičnijih tenisera na turu, zbog čega je njegovo ponašanje posle poraza od Finca Emila Rusuvorija na startu AO (3:2) zaprepastilo mnoge.

Naime, 11. teniser sveta potpuno se slomio na konferenciji za medije i kroz suze zamolio novinare za razumevanje njegove situacije, uz reči da ako ne neko pao u njega ne bi trebalo pucati.

– Izgubio sam, nemam samopouzdanje. Igram loše, ne mogu da serviram, pravim neiznuđene greške, stojim šest merara iza osnovne linije – rekao je Monfis, istakavši da se nalazi u noćnoj mori iz koje bi želeo da izađe, ali ne može.

Pročitajte još

– Ne osećam se dobro i to možete da vidite. Znam da sam mnogo izgubio i to me boli. Najgore od svega je to što radim kao pas, ali to ne daje rezultat – kazao je Gael Monfis.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike