Kakav udarac za OI: Jedan od trojice najboljih u istoriji ne želi u Tokio

16.03.2021

08:06 >> 08:10

0

Razlozi nemaju previše veze sa dešavanjima na terenu

Kakav udarac za OI: Jedan od trojice najboljih u istoriji ne želi u Tokio
Copyright Profimedia

Iz Švajcarske stiže neočekivana vest. Teniski turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju mogao bi da ostane bez jedne velike zvezde.

Rodžer Federer, koji se nedavno vratio tenisu, a zatim i odlučio da se povuče sa turnira koji dolaze kako bi se posvetio treninzima, verovatno neće igrati na OI i to zbog razloga koji nemaju previše veze sa dešavanjima na terenu.

Prema informacijama kojim raspolaže list “Blik” on se neće nadmetati u Tokiju zbog toga što ne želi da bude odvojen od porodice nekoliko nedelja. Naime, sve ukazuje na to da organizatori OI neće dozvoliti boravak u olimpijskom selu porodicama sportista, što znači da u Tokiju ne bi smela da bude Rodžerova supruga Mirka i njihovo četvoro dece.

Pročitajte još

Federer nije spreman na takav ustupak, pa će u slučaju da se ovakvo pravilo i zvanično potvrdi on odustao od nadmetanja na OI.

Do sada švajcarski teniser je osvojio zlatnu medalju u Pekingu u konkurenciji dublova zajedno sa Stenom Vavrinkom, dok je četiri godine kasije u singlu stigao do srebra.

Federer je nedavno odustao od turnira u Dubaiju posle eliminacije u Dohi, a zatim su stigle vesti i da neće igrati na Mastersu u Majamiju, kao i da se ne nalazi na listi prijavljenih igrača za turnir u Monte Karlu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike