Srbi dobili rivale na Mastersu u Majamiju

22.03.2021

18:37 >> 18:43

0

Autor: Adam Štulić

Dušan Lajović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović saznali protivnike na turniru u SAD

Srbi dobili rivale na Mastersu u Majamiju
Copyright MN Press

Sve je spremno za početak prvog Mastersa iz serije 1000 ove sezone. Turnir u Majamiju ove godine biće uskraćen za učešće trojice najboljih tenisera današnjice Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, što će biti prilika za “mlađu gardu” da dođu do jednog od najprestižnijih trofeja na turnirima iz Masters serije.

Turnir u Majamiju počinje 22. marta i trajaće do 4. aprila, a Srbija će na njemu imati tri predstavnika – Dušana Lajovića, Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića.

Drugi reket Srbije postavljen je za 16. nosioca zbog čega će u prvom kolu biti slobodan, dok će u drugom igrati protiv kvalifikanta koji bude bolji na startu takmičenja. Ukoliko bude uspešan u prvom meču, u trećem kolu potencijalni rival mogao bi da mu bude Britanac Daniejl Evans, dok ga u potencijalnom četvrtom kolu čeka drugi teniser sveta Danil Medvedev.

Laslo Đere će Masters u Majamiju otvoriti protiv Čeha Jiržija Veselog, u drugom kolu bi mogao na Kazahstanca Aleksandera Bublika, dok bi u trećem potencijalni rival trebalo da mu bude Belgijanac David Gofan.

Kecmanović će na startu takmičenja na megdan kvalifikantu, ukoliko uspešno prođe prvu prepreku čeka ga Francuz Adrijan Manarino, a ako i iz tog duela izađe kao pobednik naredni rival mogao bi da mu bude Argentinac Dijego Švarcman, koji je postavljen za 5. nosioca u Majamiju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike