Poznato je kada Novak kreće po trofej u Monte Karlu

13.04.2021

17:40 >> 18:13

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji teniser sveta u drugom kolu Mastersa igra protiv Janika Sinera

Poznato je kada Novak kreće po trofej u Monte Karlu
Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković broji sate do starta na Mastersu u Monte Karlu. Srpski as je, kao prvi nosilac, bio slobodan u uvodnom kolu, a na tren će prvi put izaći u sredu.

Prvi reket planete po treći trofej u Kneževini Monako kreće protiv mladoog Italijana Janika Sinera. Njihov duel je drugi na programu, na terenu Rajner III. Pre njih, od 11 časova, na crvenu zemlju izalaze Andrej Rubljov i Salvatore Karuzo.

Jedan od najtalentovanijih tenisera na Turu, koji je u Majamiju stigao do finala, debitovaće u duelima sa Novakom, do kojeg je stigao pobedom na startu turnira protiv iskusnog Španca Alberta Ramosa Vinolasa 6:3, 6:4.

– Trenirao sam tri dana na šljaci, što nije dovoljno imajući u vidu da je Ramos Vinolas igrao dobro u Marbelji. Odigrao je tamo dobar turnir, i možda je zbog toga bio malo umoran – kazao je mladi Italijan posle pobede u prvom kolu Monte Karla.

Najavljujući duel s Novakom, Siner je rekao da Đokovićevo iskustvo neće biti prednost.

– Znam da je imao probleme sa stomakom, ali mislim da se oporavio. Radujem se velikoj borbi, pokušaću da igram svoj najbolji tenis i videćemo kako će se završiti. Moraću da primenim svoj plan igre. Znam ko je na drugoj strani, biće veliki izazov, pogotovo jer Novaka ne poznajem dobro sa terena. Gledao sam ga na televiziji, ali sada je sve drugačije – kazao je Janik Siner.

Filip Krajonović će svoj duel sa Huanom Ignasio Londerom igrati na terenu broj 11 i njihov duel počinje u 13 časova.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike