Đoković arhivirao poraz i oglasio se sa osmehom: Nadam se da ćete uživati u Beogradu (VIDEO)

16.04.2021

13:44 >> 13:47

0

Autor: M. R.

Novak jedva čeka da izađe na teren u rodnom gradu

Đoković arhivirao poraz i oglasio se sa osmehom: Nadam se da ćete uživati u Beogradu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta je arhivirao poraz na turniru u Monte Karlu i okreće se nadmetanju u našem glavnom gradu. Novak Đoković jedva čeka da počne turnir, koji za njega ima poseban značaj zbog mesta na kome se igra. U poruci kojom se obratio svima koji ga prate, nije krio zadovoljstvo zbog događaja koji ga čeka narednih dana.

Pročitajte još

– Jako sam uzbuđen što ću igrati u rodnom gradu Beogradu nakon devet godina od poslednjeg meča. Srećan sam što smo ponovo uspeli da dovedemo turnir iz serije 250 u Beograd, ne samo muški nego i ženski, kao i čelendžer. Ne samo ove godine, nego i kad su naredne u pitanju, trudićemo se da doprinesemo što kvalitetnijem turniru. Ne samo kao igrači, nego i u drugim ulogama – istakao je Đoković. 

Prvi reket planete je istakao da mu je drago što će u našoj prestonici biti jaka konkurencija.

– Zahvaljujem se i državi Srbiji i gradu Beogradu na podršci i pomoći, svim ljudima koji pružaju i pozitivnu energiju i podršku ne samo meni nego svim srpskim teniserima. Oni su ohrabrili i svetske tenisere iz vrha da se odluče da dođu i igraju u Beogradu iako u istoj nedelji imamo i turnir iz jače kategorije u Barseloni. Nadamo se da ćete uživati u tenisu, ne samo ove godine nego i u narednim godinama koje dolaze – zaključio je najbolji teniser sveta Novak Đoković. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike