Protiv Đokovića i van terena: Afrikanac neće u Novakovu organizaciju

29.06.2021

10:42 >> 13:29

0

Autor: Milan Nastić

Južnoafrikanac član Saveta ATP

Protiv Đokovića i van terena: Afrikanac neće u Novakovu organizaciju
Copyright Profimedia.rs

Južnoafrički teniser Kevin Anderson, protivnik Novaka Đokovića u drugom kolu Vimbldona ne slaže se sa prvim teniserom sveta oko ATP i PTPA.

Anderson je naredni protivnik Đokovića na Vimbldonu, a u najavi meča je pričao i o stvarima van terena. On je rekao zašto je protivnik Novakove PTPA.

– Radi se o delikatnom balansu. Ako pogledate bilo koju organizaciju, svi članovi žele da donesu najbolje odluke za širi sloj ljudi. Neke stvari prosto ne možete da delite sa svim igračima. To ne bi funkcionisalo – rekao je Anderson.

Pročitajte još

Inače, Anderson je član ATP organizacije, napominjući da se i oni bore za što bolji tretman igrača na Turu.

– Što se tiče moje uloge u Savetu, mogu da kažem da svi mi ulažemo dosta vremena da predstavljamo igrače najbolje što možemo. Mnogo smo pričali o komunikaciji, imate mnogo ljudi na Turu koji su dobrodošli u smisli da razgovaraju i objasne što je moguće više igračima kako stoje stvari. Otuda mislim da nije fer reći kako nema transparentnosti. Neke informacije su privatne i neko drugi će na to gledati sasvim drugačije. Mislim da je bitno da se igrači razumeju. Komunikacija je važna, prvi sam svestan toga i mislim da je to dvosmerna ulica – poručio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike