Šokantna vest stiže iz Londona: Novak preskače Olimpijske igre?

12.07.2021

18:47 >> 08:18

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta izneo razloge takve odluke

Šokantna vest stiže iz Londona: Novak preskače Olimpijske igre?
Copyright tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth/

Novak Đoković je posle osvojenog Vimbldona objavio jednu šokantnu vest, a to je da postoji mogućnost da ne igra na Olimpijskim igrama.

– Razočaran sam bio kada sam čuo da neće biti publike. Čuo sam da ima mnogo ograničenja kada je reč o kretanju u selu, da nećemo moći da gledamo druge sportiste i da neću moći da vodim španera, koji je važan deo mog tima. Plan mi je bio da idem na Olimpijske igre, ali sada sam na 50-50 – poručio je Novak i dodao:

Pročitajte još

– Imam ogromnu želju, ali za mene Igre znače i otvaranje sa publikom, interakciju sa drugim sportistima, gledanje drugih turnira. Možda zvuči preoštro, ali za mene to nisu onda Igre. Ne znam zašto ih ne otkažu ako je situacija takva. Čujem da je i japanski narod protiv.

Prvi reket sveta je priznao da mu je uvek najveća čast da brani boje svoje zemlje.

Igranje za Srbiju mi uvek ispuni srce najlepšim emocijama, uvek sam tu za svoju zemlju. Veliki mi je cilj da osvojim zlato. Neko bi mi rekao da je ovo velika prilika i da idem, jer su mnogi otkazali, ali uz sve ove restrikcije… Osvežiću se i doneti odluku u naredna tri-četiri dana – zaključio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike