Daleko od realnosti: Nadal sledeće godine može da osvoji Rolan Garos!

15.06.2024

08:36

0

Izjava koja je uzburkala javnost

Daleko od realnosti: Nadal sledeće godine može da osvoji Rolan Garos!
Rafael Nadal - Copyright Profimedia

Rolan Garos je posle poraza Rafaela Nadala od Saše Zvereva u prvom kolu hteo da priredi Špancu oproštaj od tenisa. Međutim, francuski trener Patrik Muratoglu smatra da Bik sa Majorke ponovo može da osvoji ovaj gren slem.

- Meni je Rafa pokazao da i dalje može da se nadmeće sa najboljima. Ceo svet je mislio da bi to mogla da bude njegova poslednja partija u karijeri, ali takva očekivanja su bila potpuno pogrešna -  - rekao je poznati stručnjak na Instagramu.

 

 

Potom je bivši trener Serene Vilijems i Simone Halep, a sada Holgera Runea, otkrio svoj stav:

- Potpuno suprotno, ja sam video tenisera koji se dobro oseća, koji zna da još može da se takmiči. Mislim da mu je taj duel sa Zverevim, i pored poraza u tri seta, pokazao da može da se vrati na visok nivo.

Za Muratoglua je Nadalova odluka da preskoči Vimbldon još jedan dokaz da ne razmišlja o penziji.

- Da mu je na umu povlačenje, on bi otišao u London da se oprosti. Međutim, on još nije spreman za to, ne želi da ide na velike turnire reda radi. Zato je preskočio Vimbldon kako bi se što bolje pripremio za Olimpijske igre u Parizu. Nadal se vraća na Rolan Garos sa željom da pobedi. Zbog toga uveliko trenira na šljaci i zato se prijavio za turnir u Bastadu - naglasio je Muratoglu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike