Mekinro poludeo zbog Novaka: Nek se stide, ovi sa Rolan Garosa su ga odveli na operaciju!

06.06.2024

16:46

0

Legendarni tensier smatra da su oni lično odgovoroni šta se Đokoviću na kraju dogodilo

Mekinro poludeo zbog Novaka: Nek se stide, ovi sa Rolan Garosa su ga odveli na operaciju!
Džon Mekinro i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković je u nekoliko navrata isticao da šljaka na Filipu Šatrijeru treba mnogo češće da se čisti, ali to organizatori nisu prihvatili.

A, onda se desila povreda prvog reketa sveta, nakon čega je u utorak operisan i prve informacije govore da će sigurno preskočiti Vimbldon, a držimo fige da će nastupati na Olimpijskimj igrama.

Na stranu Đokovića, stao je i legendarni američki teniser Džon Mekinro, koji je pobesneo na čelnike Rolan Garosa, jer su dozvolili da Novak protiv Musetija igra do tri sata ujutru.

- Izvođenje Novaka Đokovića na teren u 22:30 časova, bez znanja o tome koliko će meč trajati, je bila velika greška organizatora. Vreme je bilo veoma loše i našli su se u teškoj situaciji. Jasno mi je da su želeli da nadoknade, ali imali su i drugo rešenje - rekao je Mekinro za fransuske novine "Figaro".

Legendrni teniser smatra da su organizatori Rolan Garosa najdgovorniji što je prvi reket sveta morao na operaciju. 

- Novaka je koleno mučilo nekoliko nedelja. Primoran je da ode na spavanje u sedam ujutru i da se vrati i igra dan i po kasnije. To je izazov za svakoga. Morao je da igra ponovo u pet setova, to je previše. Iako ne možemo sa sigurnošću reći da se zbog toga povredio. U svakom slučaju, tako ne bi trebalo tretirati igrača, pogotovo najboljeg na svetu - zaključio je Mekinro.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike