Đokovićeva objava posle operacije pokrenula "lavinu" komentara: Pogledajte ko mu je od kolega prvi poželeo brz oporavak (FOTO)

06.06.2024

11:46

0

Autor: D. N.

Povreda kolena ga je koštala titule na Rolan Garosu, ali i prvog mesta na ATP listi

Đokovićeva objava posle operacije pokrenula "lavinu" komentara: Pogledajte ko mu je od kolega prvi poželeo brz oporavak (FOTO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias

Novak Đoković je operisao koleno u Parizu i dan kasnije se oglasio na društvenim mrežama.

- Proteklog dana morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo kidanje meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek obrađujem sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro - napisao je svetski teniski as, rekorder po broju grend slem titula,.

Posle ove objave, oglasili su se brojni navijači, ali je među prvima bio jedan od kolega. Reč je o Stefanosu Cicipasu, koji mu je poželeo brz oporavak.

Printscreen/X
 

Podsetimo, pred nama su Vimbldon koji počinje 1. jula, kao i Olimpijske igre koje startuju 26. jula. Oba turnira su bila u planovima najboljeg tenisera sveta, ali sada ostaje da vidimo koliko će biti spreman, odnosno kako će da teče oporavak.

Inače, Cicipas je eliminisan u četvrtfinalu Rolan Grosa od Karlosa Alkaraza koji će u polufinalu igrati protiv Janika Sinera koji će od ponedeljka biti prvi na svetskoj rang listi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike