Veliki intervju Vlahovića: Pričao o šansama Orlova na EP, a tek šta je rekao za Đokovića, dotakao se i Juventusa! (VIDEO)

06.06.2024

15:59

0

Napadač srpske reprezentacije otkrio očekivanja naše selekcije u Nemačkoj

Veliki intervju Vlahovića: Pričao o šansama Orlova na EP, a tek šta je rekao za Đokovića, dotakao se i Juventusa! (VIDEO)
vlahovic djokovic copy - Copyright Profimedia

Najveća uzdanica reprezentacije Srbije na EP u Nemačkoj je bez dileme Dušan Vlahović, od koga se očekuje da napokon proradi i time dokaže da je jedan od najboljih napadača na svetu.

Fudbaler Juventusa je za zvanični sajt FSS govorio oraznim temama, o predstojećem šampionatu, Novaku Đokoviću, kao i Juventusu.

- Nema lakih protivnika. Biće nam teško sve tri utakmice, jer igramo u veoma teškoj grupi. Ne znam da li su ljudi svesni, ali naš protivnik je jedan od prvih favorita na takmičenju, a to je Engleska. Reprezentacija Slovenije je veoma dobro odigrala kvalifikacije, a sada su pobedili Portugaliju - rekao je Vlahović, pa nastavio:

- Danci godinama igraju na visokom nivou, a na prošlom Evropskom prvenstvu su stigli do polufinala. I mi smo dobra reprezentacija, spremni smo da se takmičimo sa svima. Treba da idemo utakmicu po utakmicu, samouvereno, hrabro, i što je najvažnije svi zajedno. Mislim da možemo da ostvarimo rezultat.

Napadač Orlova se dotakao i Novaka Đokovića, napominjući da mu je bila velika čast što je imao priliku da upozna takvu sportsku veličinu.

- Nismo imali priliku da popijemo kafu, pošto je on igrao meč i završio ga jako kasno. Ja sam malo stidljiv, sa ljudima generalno kada ih ne poznajem dobro. Ja nisam želeo da ga pitam mnogo pitanja. Ja imam neki osećaj kao da nekome smetam ili ga uznemirim. Tako da nisam želeo mnogo, pogotovo posle meča. On je bukvalno sam mene pitao neke stvari i pričali smo o dosta tema. Tako da sigurno je ostavio na mene neverovatan utisak. Stvarno, ostao sam bez reči za savete koje mi je dao. Naravno, ja bih voleo opet da mogu da se sretnem s njim ili da porazgovaram telefonom. Ostavio mi broj i rekao mi je – kada god ti treba nešto, nemoj da se ustručavaš, slobodno me pozovi. Ja sam uvek dostupan. Onako, to meni budi osećaj velikog zadovoljstva i časti, jer to je čovek koji je najbolji u istoriji svog sporta i jedan od najboljih u istoriji sporta generalno svih vremena. Tako da, pre svega pokazuje koliki je šampion pre svega kao osoba, koliko je na zemlji, skroman, koliko ima osećaje za druge ljude, vaspitan. Mislim, nisam ja neko ko bi trebalo da sudi i govori o tim stvarima, ali kažem moj utisak koji sam imao, koji je ostavio na mene.

Neizbežno pitanje je bilo vezano i za njegov Juventus i ambicije kluba za narednu sezonu.

- Juventus je jedan od najvećih klubova na svetu. Juventus je najveći klub u Italiji i navikli su da osvajaju trofeje svake godine. Što se tiče skudeta, do februara smo bili u trci sa Interom, ali na kraju Inter je zasluženo osvojio. Tu nema nikakve priče, niti dileme, ali ova sezona možda nam bude jedna velika odskočna daska i podstrek. Videli smo da možemo i da imamo šanse, tako da sigurno Juventus mora da se vrati da osvaja skudeto i da ima tu ambiciju da osvaja prvenstva. Da li ćemo osvojiti sledeće godine, ne znamo. Otvaramo sigurno novi ciklus, imamo dosta mladih igrača, ali sigurno da ćemo napasti titulu. Što se tiče kupa, svi smo jako srećni. To nam je bio iskreno cilj na početku godine. Cilj nam je bio skudeto i direktna kvalifikacija u Ligu šampiona. To smo i ostvarili i što se toga tiče, svi smo zadovoljni - zaključio  je Vlahović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike