Sve je bilo spremno za Nadalov oproštaj, ali... Rafa nije spreman za kraj karijere, zagrljaj sa sinom će vam otopiti srce! (VIDEO)

29.05.2024 | 12:19

Autor: A. S.

Porodica je uvek uz njega, šta god da odluči

Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Uoči dolaska u Pariz, Rafael Nadal je nagovestio da će to biti njegovo poslednje učešće. Ali, kada je stigao, promenio je priču. Jednostavno Španac nije želeo da isključi ideju da će se pojaviti i narednog maja i igrati na turniru koji je obeležio njegovu karijeru.

Već u prvom kolu završio je učešće. Aleksander Zverev je u ovom momentu bio nadmoćniji, pa su ga sa suzama u očima ispratili iz Pariza, a o njegovom oproštaju se oglasila i direktorka turnira, bivša teniserka Ameli Morezmo.

 

 

Sve smo imali spremno i dogovoreno za oproštaj. Sve do trenutka kada je Rafa došao na Garos – obelodanila je Morezmo u intervjuu za „Amazon“.

Rafa je nakon prvog treninga shvatio da se oseća dobro, o čemu je odmah obavestio organizatore.

Nakon meča sa Zverevim, Ameli mu je uputila isto pitanje, ali se Nadal nakon nekoliko reči obratio publici i bilo je jasno da nije kraj.

Jasno je svima stavio do znanja da nije kraj, a kako bi nastavio da igra vrhunske turnire, mora što pre da popravi mesto na rang listi i da igra što više. Naravno, i da se na vreme oporavi od svih povreda koje su ga mučile.

I da uživa sa porodicom koja mu je izvor energije i sreće.

 

 

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam