Emotivna priča: Otvorili duše Đoković i Kirjos - otkrili kako su se pomirili!

14.05.2024

18:00

0

U paralenom intervju obojica pričali o njihovom sukobu, a posle toga kako su postali prijatelji

Emotivna priča: Otvorili duše Đoković i Kirjos - otkrili kako su se pomirili!
Nik Kirjos i Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Netrpeljivost između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa trajala je godinama, ali do pomirenja je došalo za vreme pandemije korone kada je Australijanac stao na stranu prvog reketa sveta.

- Uh, imali smo turbulentnih perioda, ali sam uvek Novaka poštovao kao igrač - počeo je razgovor Kirjois, a na to se nadoveza i Đoković:

- Ne znam šta sam uradio da izazovem takvo tvoje ponašanje prema meni, ali bilo je interesantno pratiti sve to tokom nekoliko godina. Deo mene je stalno mislio ‘Ne odgovaraj mu, ne upuštaj se u to’… Ali izazivalo je reakciju. Zaista sam želeo da razgovaram sa tobom, Nik, jer nisam znao šta sam ti uradio. A onda, pre dve godine, dogodilo se to što se dogodilo u Australiji. Ne bih se vraćao na to, ali bio je to težak period. Ti si se zauzeo za mene i to je bilo veliko iznenađenje. Bio si jedan od vrlo retkih kolega na Turu koji je iskoristio svoj glas da me podrži. To nikada neću zaboraviti. Od tog trenutka naš odnos je sve bolji - istakao je Đoković.

Prvi reket sveta je nastavio razgovor, "bacio" se na filozofiju života, o dobrim i lošim nevoljama kod ljudi.

- Odgovoriću na to pitanje na dva načina. Jedan ozbiljan i jedan neozbiljan. Dobra nevolja je sve što kažete, a što otkriva vašu originalnost, nešto što je autentično za vas, a što vas može odvesti u probleme. Verujte mi, znam. A znaš i ti, Nik. Na kraju je najbitnije kako se osećate kada idete da spavate i kada se budite, kako sebe vidite u ogledalu. Ako ste pomireni sa svojim delima, ali i sa svojim grešakama, onda je to ‘dobra nevolja’. To je put na kojem otkrivamo šta smo zaista. Mislim da stalno evoluiramo. Treba biti blizak stvarima koje su vam važne i uz koje ste vaspitavani. To treba da izražavate bez obzira na to šta drugi misle”, objasnio je Đoković i nastavio priču kroz šalu:

- Dobra nevolja’ je kada igram finale Vimbldona protiv tebe, Nik i ti serviraš za set. Neka žena iz publike krene da viče, ti izgubiš svoj servis, a ja na kraju osvojim titulu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike