Amerikanac savetovao Novaka: Moja mačka bi mogla da ga trenira!

03.04.2024

09:19

0

Autor: A. S.

A kada se uozbiljio rekao je jedno dobro cenjeno i poznato ime

Amerikanac savetovao Novaka: Moja mačka bi mogla da ga trenira!
Novak Đoković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje traga za  trenerom koji će zameniti Gorana Ivaniševića, a pred početak sezone na šljaci je trenirao sa Nenadom Zimonjićem, koji će mu pomagati i na mastersu u Monte Karlu.

Ipak, izvesno je među teniskim dobro informisanim ljudima da Zimonjić neće biti trajno rešenje, pa se i dalje mnogi bave istragom i potragom za novo lice.

Jedno od imena koje se češće pojavljuje jeste Marijan Vajda, Novakov nekadašnji trener, sa kojim je dotakao zvezde, a teoriju o povratku Slovaka zagovara i nekadašnji broj jedan, Endi Rodik, međutim Amerikanac ne isključuje ni opciju da Novaku trener uopšte nije potreban.

- To je već čudno postavljeno pitanje - da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, verovatno da dobije gomilu mečeva - rekao je Amerikanac i dodao:

- Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili "probnu vožnju" bez trenera pre Rolan Garosa i Vimbldona.

Ali Rodik ne isključuje ideju o povratku Vajde.

- Dakle, moj um se automatski okreće Marijanu Vajdi, jer to je tip koji je unutra, a onda izlazi i onda se ponekad vraća, izgleda kao ova dosledna polisa osiguranja. I on je, više nego bilo ko drugi, pomogao da se Novak razvije i da ga pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspehe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike